O nama

 

vozni-park

 

 

Auto škola “Start Plus” nalazi se u ulici Braće Jerković broj 117, na teritoriji opštine Voždovac, u Beogradu. Budućim kandidatima za polaganje vozačkog ispita nudimo kvalitetnu obuku i vožnju, pod stučnim nadzorom naših instruktora. Naš cilj je da od Vas stvorimo sposobne i odgovorne vozače, koji će sa sigurnošću upravljati motornim vozilom.
Obuka za polaganje vozačkog ispita vrši se na savremenim automobilima, uz mogućnost izbora instruktora, automobila i vremena za obuku, po Vašoj želji. Obezbedićemo Vam kompletan materijal za uvežbavanje testova, na osnovu kog ćete moći da savladate sva teorijska pitanja i položite ovaj deo ispita.
Auto škola “Start Plus” raspolaže sledećim vozilima za obuku kandidata i polaganje vozačkog:
  • Fiat Punto 1.2 Benzin
  • Fiat Punto 1.3 Multijet
  • Fiat Grande de Punto 1.3 Multijet
  • Toyota Corolla 1.4 D4D
  • Polo 1.9 TD
  • Polo 1.6 TDI

Izlazimo Vam u susret i nudimo mogućnost odloženog plaćanja na 4 mesečne rate čekovima građana ili putem Alpha banke na 12 mesečnih rata.
Teorijski deo nastave odvija se u našoj učionici u ulici Braće Jerković 137b, dok se naš poligon za obuku i vožnju nalazi na platou sportskog centra Banjica, u Crnotravskoj ulici broj 4.
Pored obuke vozača, organizujemo i polaganje kursa prve pomoći, koji je obavezan za sve kandidate koji ne poseduju vozačku dozvolu. Na Vama je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam obezbediti termin za polaganje kursa.
Polaganje kursa prve pomoći vrši se u prostorijama Crvenog krsta, u Ustaničkoj ulici broj 64, na teritoriji opštine Voždovac, subotom u terminu od 9h.
Takođe, u našoj ponudi se nalazi i kondiciona vožnja. Namenjena vozačima koji već imaju vozačku dozvolu, ali nisu u prilici često da upravljaju motornim vozilom, kao i svima onima koji žele da se podsete pravila vožnje i usavrše svoje veštine.
 
Radno vreme:
Radnim danima od 09h-17h

 

Gde se nalazimo

Image 01
Prevoz do nas: 18, 25, 25P, 50, E5, E9

 

Auto Škola Start Plus
Adresa: Braće Jerković 117
Opština: Voždovac
Grad: Beograd

Kontakt:
011/397 25 03
063/77 56 995
060/35 51 037
Pratite Nas: